Olen Sari Aarnipuu, yksityinen ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja Valviran laillistama sairaanhoitaja. Olen työskennellyt vuosia psykiatrian erikoissairaanhoidossa eri ikäryhmien ja heidän verkostojensa kanssa. Mielenkiintoiset projektit ovat mahdollistaneet, että olen saanut olla mukana kehittämässä uusia työmuotoja ja toimintatapoja erilaisiin toimintaympäristöihin. Lähestymistapani on kognitiivis-behavioraalinen ja ratkaisukeskeinen. Kaikille pitkä terapia ei ole mahdollista eikä mielekästä. Lyhytkin valmennusjakso voi olla hyvin terapeuttinen ja yksi tapaaminen voi saada aikaan sen pienen sopivan liikahduksen elämän solmukohdassa, joka auttaa jatkamaan kevyemmin eteenpäin ja lisää hyvinvointiasi.

Minulle on tärkeää, että tapaamisissa niin neurokirjon henkilö, hänen vanhempansa tai läheisenä sekä myös sateenkaarinuori tai -aikuinen tuntee tulevansa lämpimästi kohdatuksi ja kuulluksi. Pyrin luomaan turvallisen ja vakaan ilmapiirin, jossa on tilaa monenlaisille ajatuksille ja tunteille. Tarjoan tukea joustavasti ja luovasti, valoisilla ja kodikkailla kohtaamisilla.

Olen koulutukseltani myös puutarhuri. Hyödynnän mielelläni tapaamisissa viherympäristöä ja sen hoitavia ominaisuuksia, jotka monesti muun muassa laskevat stressitasoa, helpottavat masennusta ja ahdistusta sekä parantavat unen laatua. Ajatuksiani luonnon ja ympäriston hoivaavasta ja ravitsevasta vaikutuksesta pääset lukemaan blogissani. Tervetuloa!